AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birine sarılmak

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, maneviyata yöneleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Kahve falında küs olduğunla sarılmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs biriyle sarılmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak yaklaşan güzel günlere, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir