AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunla sarılmak

Kahve falında küs olduğunla sarılmak

Kahve falında küs olduğunla sarılmak kötüyse düzeleceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, günahlarından tövbe etmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğunla sarılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak kazancının çok düşeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan birine sarılmak evin kasasına giren gelirin artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir