AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, borçların sonlandırılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak yenilenme yaşayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında küsle konuşmak evi kendisinin çekip çevireceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, isteklerini yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak durgun giden işlerin açılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir