AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olunan biriyle konuşmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak dertlerinin sona ereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan biriyle konuşmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında küslerle konuşmak konfor içinde olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir