AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğu kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğu kişiyi görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rahat şekilde yaşayacağına, donanımlı kılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, ele geçen kazancın artacağına, gözyaşı döküleceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs kişiyi görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir