AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek kurulu düzeni olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi sürekli görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sürekli görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında sürekli sevdiği kişiyi görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli ölmüş kişileri görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiye sarılmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli ölmüş kişiyi görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir