AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, mali gücünü yitireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek malının ve parasının da artacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında küslerin barıştığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir