AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs birisiyle konuşmak

Kahve falında küs birisiyle konuşmak

Kahve falında küs birisiyle konuşmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, maddi sorunlarının artacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küsle konuşmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak kırgınlıklar yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak rahatsızlıkların son bulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir