AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında küs insanla konuşmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak sorunlarının tamamen biteceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çocuklarının fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir