AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak böylece hayatından memnun olacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğunla konuşmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Kahve falında küsle konuşmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir