AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş dükkanı görmek

Kahve falında kuruyemiş dükkanı görmek

Kahve falında kuruyemiş dükkanı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, aile saadetinin artacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kuruyemiş dükkanı gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek günlerini bunun için harcayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuruyemiş dükkanı görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkana bakmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı kapalı görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dükkan kapamak gelirinden yana memnun olacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dükkan görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanını devretmek gitmediği yerlere gideceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir