AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dükkan açtığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önemsemediği bağlantılar kurma ihtimaliniz var.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulur.

Kahve falında yeni bir dükkan açtığını görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan açtığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acik mavi deniz görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir