AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkana bakmak

Kahve falında dükkana bakmak

Kahve falında dükkana bakmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, zor durumda bırakacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dükkana bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında dükkan bakmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkana bakmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işarettir.

Kahve falında dükkanda kalabalık görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında içki dükkanı görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan komşusunu görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum dükkanı açmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanı olmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir