AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı kapalı görmek

Kahve falında dükkanı kapalı görmek

Kahve falında dükkanı kapalı görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında dükkanı kapalı gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında kapalı dükkan görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanı kapalı görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda kapalı kalmak sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalıyı açık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı olan birini açık görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı hediye almak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında başka birini kapalı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir