AnaSayfa / Genel / Kahve falında reyhan görmek

Kahve falında reyhan görmek

Kahve falında reyhan görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında reyhan ekmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında reyhan koklamak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında reyhan çiçeği görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil reyhan görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru reyhan görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında reyhan koparmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir