AnaSayfa / Genel / Kahve falında reyhan koparmak

Kahve falında reyhan koparmak

Kahve falında reyhan koparmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, iyiliğe kavuşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, zorlukların baş göstereceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında reyhan koparmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Kahve falında reyhan fidesi görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil reyhan görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında reyhan çiçeği görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında reyhan koklamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında reyhan görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan koparmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında reyhan tohumu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir