AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil reyhan görmek

Kahve falında yeşil reyhan görmek

Kahve falında yeşil reyhan görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil reyhan gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yeşil reyhan görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında reyhan tohumu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan tarlası görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında reyhan görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında reyhan ekmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında reyhan dikmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir