AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru reyhan görmek

Kahve falında kuru reyhan görmek

Kahve falında kuru reyhan görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru reyhan gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Kahve falında kuru reyhan görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında reyhan dikmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil reyhan görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan ekmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında reyhan fidesi görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan tarlası görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında reyhan görmek şansın ve kısmetin açılacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir