AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün kuruduğunu görmek

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gölün kuruduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, anne ve baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş domates görmek büyük sorunlar yaşanacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır kurutmak isteklerinin gerçekleşeceğine, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kurutmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin kuruduğunu görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir