Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu görmek

Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çiçek kurutmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin kuruduğunu görmek bol rızık elde edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş çiçek görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir