AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurusıkı görmek

Kahve falında kurusıkı görmek

Kahve falında kurusıkı görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çevresinin genişleyeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında kurusıkı gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak hastalıkların şifa bulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak işinden ve parasından olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurusıkı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir