AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek iyi halin geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma yaprağı sarmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başının ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı koparmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında asma yaprağı toplamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir