AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, borçlanılacağına, günahtan temizlenmeye, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, gözyaşı döküleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yaprak görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir