AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş yaprak görmek hastalıkların uzak duracağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek evindeki huzurun bozulacağına, korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir