AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ırmak

Kahve falında kurumuş ırmak

Kahve falında kurumuş ırmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş ırmak gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında kurumuş ırmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ırmak görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ırmak görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında ırmağa düşmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yıkanmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işarettir.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek huzurunun yerine geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir