AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağa düşmek

Kahve falında ırmağa düşmek

Kahve falında ırmağa düşmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ırmağa düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında ırmağa düşmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yardımın alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Kahve falında ırmak düşmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ırmakta balık tutmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta su görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sütten ırmak görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ırmakta balık avlamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir ırmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir