AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ırmak görmek

Kahve falında mavi ırmak görmek

Kahve falında mavi ırmak görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ırmak gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi ırmak görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak düşmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ırmak nehir görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan geçememek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir