AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak üstünde yürümek

Kahve falında ırmak üstünde yürümek

Kahve falında ırmak üstünde yürümek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çirkin bir iş yapmaya, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek hastalıkların iyileşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek anne duasının açılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta yürümek ferahlayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında ırmak içinde yürümek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik üstünde yürümek yaşadığı darlığın son bulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde üstünde yürümek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir