AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta yıkanmak

Kahve falında ırmakta yıkanmak

Kahve falında ırmakta yıkanmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta yıkanmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında ırmak geçmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan ırmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında küçük ırmak görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında kirli ırmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek hayırlı haberler getireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir