AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ırmak görmek

Kahve falında kurumuş ırmak görmek

Kahve falında kurumuş ırmak görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sıkıntılarını atacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ırmak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kurumuş ırmak kişinin şansının artacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ırmak görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta abdest almak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında su ırmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmaktan birini kurtarmak işlerin aksamayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmağın yükseldiğini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek ufkunun açılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir