AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek sevinç dolu haberler alacağına, hayatını ailesine adayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sorunların tamamen biteceğine, varlıklı kimse olacağına, servet sahibi olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçların yeşerdiğini görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kuru ağacın yeşerdiğini görmek güzelliklere rast gelineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçenin yeşerdiğini görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Kahve falında tohumun yeşerdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına inanılır.

Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir