AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş deniz görmek

Kahve falında kurumuş deniz görmek

Kahve falında kurumuş deniz görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kasasının ağırlaşacağına, gözyaşlarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş deniz gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında denizin kurumasını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş deniz görmek iç sıkıntısına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi kurumuş görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş su görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş tarla görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş papatya görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş ağaç kesmek hayatından razı geleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir