AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru üzüm çalmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satın almak rızkında ve malından olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satmak sorunların birbiri ardına geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hastalıklarının azalacağına işarettir.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm kurusu yemek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir