AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kuru üzüm gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek yokluğa düşeceğine, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kuru üzüm satın almak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, maddi anlamda feraha ermeye işaret eder.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir