AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm kurusu yemek

Kahve falında üzüm kurusu yemek

Kahve falında üzüm kurusu yemek kendi işinin sahibi olunacağına, dayanışma içinde kalacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm kurusu yemek gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında üzüm kurusu yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine inanılır.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir