AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker yemeği vermek

Kahve falında asker yemeği vermek

Kahve falında asker yemeği vermek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında asker yemeği vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Kahve falında asker yemek kararlarına saygı duyulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet eder.

Kahve falında askerde yemek yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında askerlerle yemek yemek para yatıracağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere yemek yapmak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında askere yemek vermek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker yemeği görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker yemeği vermek işinden ve parasından olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet eder.

Kahve falında askerle yemek yemek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir