AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm görmek

Kahve falında kuru üzüm görmek

Kahve falında kuru üzüm görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerin sona ereceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuru üzüm gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek evin kasasına giren gelirin artacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm kurusu yemek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalettir.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birine kuru üzüm vermek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında kuru üzüm satın almak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir