AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kuru üzüm yemek

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek sıkıntılarının günden güne artacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru sarı üzüm görmek zor durumda kalacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir