AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm yemek görmek

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kuru üzüm yemek gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm kurusu yemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek onun kıymetini her daim bileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir