AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuru üzüm vermek

Kahve falında birine kuru üzüm vermek

Kahve falında birine kuru üzüm vermek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında birine kuru üzüm vermek gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuru üzüm vermek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru üzüm satmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kuru üzüm görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm satın almak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir