AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, geçim derdinin sona ereceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek maddi kayıpların sona ereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı satın almak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kayısı kurusu almak güzel ameller işleyeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı vermek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, büyüleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir