AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında leblebi üzüm görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu leblebi yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında leblebi yemek tartışmaların sonlandırılacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz leblebi yemek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yemek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir