AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru toprağı sulamak

Kahve falında kuru toprağı sulamak

Kahve falında kuru toprağı sulamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, verimin ve bereketin geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Kahve falında kuru toprağı sulamak gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında kuru toprağı sulamak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru toprak sulamak rahatlık ve ferahlık bulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulur.

Kahve falında kuru çiçek sulamak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru tarla sulamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç sulamak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında toprak sulamak hasta ve üzgün olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı sulamak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak rahat bir dönem yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir