AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru tarla sulamak

Kahve falında kuru tarla sulamak

Kahve falında kuru tarla sulamak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, en küçük sorunda parlayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kuru tarla sulamak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında kuru tarla sulamak birlikte çeşitli işlere girileceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çiçek sulamak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında kuru ağaç sulamak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru toprağı sulamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru toprak sulamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tarla sulamak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalettir.

Kahve falında tarla suladığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir