AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak sulamak

Kahve falında toprak sulamak

Kahve falında toprak sulamak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, arzularının yerine geleceğine, işlerinin baltalanacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak sulamak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Kahve falında toprağı suladığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı sulamak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru toprağı sulamak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işarettir.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak sulamak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında hortumla toprak sulamak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kuru toprak sulamak dertlerin ve sorunların aşılacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir