AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı sulamak

Kahve falında toprağı sulamak

Kahve falında toprağı sulamak moral bulacağına, hafifleyeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı sulamak gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında toprağı sulamak onu borçtan kurtaracağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak sulamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru toprak sulamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Kahve falında kuru toprağı sulamak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı suladığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla toprak sulamak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil alanı sulamak hayatının bir düzene kavuşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir