AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş toprak sulamak

Kahve falında kurumuş toprak sulamak

Kahve falında kurumuş toprak sulamak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş toprak görmek evlatlarının hayırlı olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla toprak sulamak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuru toprağı sulamak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kuru toprak sulamak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, namının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı sulamak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir