AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağaç sulamak

Kahve falında kuru ağaç sulamak

Kahve falında kuru ağaç sulamak geçimini daha rahat sağlayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Kahve falında kuru ağaç sulamak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında kuru ağaç sulamak gün yüzü görmeyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru çiçek sulamak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru toprak sulamak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru toprağı sulamak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Kahve falında kuru tarla sulamak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ağaç sulamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacı sulamak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir