AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sümük çıkarmak

Kahve falında kuru sümük çıkarmak

Kahve falında kuru sümük çıkarmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında kuru sümük çıkarmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru sümük görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak kısmetli kapıların açılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümüğünü çıkarmak yenileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir