AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sümük görmek

Kahve falında kuru sümük görmek

Kahve falında kuru sümük görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru sümük gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kuru sümük görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kuru sümük çıkarmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında sümük görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sümüğü akmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir